Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

[DII] LiFT 2" Disco II co wybrać???? pomóżcie
(1 przeglądających) (1) Gość
ORTOPEDIA

TEMAT: [DII] LiFT 2" Disco II co wybrać???? pomóżcie

Odp: [DII] LiFT 2" Disco II co wybrać???? pomóżcie 16 grudnia 2021 16:02 #489150

Może masz zbyt miękkie sprężyny i amortyzatory cały czas się "bujają", te regulowane to plus 3 cale chyba i może za krótka sprężyna itp

Odp: [DII] LiFT 2" Disco II co wybrać???? pomóżcie 16 grudnia 2021 21:22 #489158

Jak były amory +3 a sprężyny +2 to może je wybiło. Terra ProSporty "2 już 3 rok latają bez zarzutów. Jedynie tuleje na drążku watta i long armach się nie polubiły ze sprężynami Heavy Load. Jak jechałem na wyprawy z autem zapakowanym po dach było fajnie, ale przy jeździe po bułki jest bardzo słabo.

Odp: [DII] LiFT 2" Disco II co wybrać???? pomóżcie 30 kwietnia 2022 20:20 #491473

No to teraz ja odświeżę temat.
Auto mam z stalowym zderzakiem i wyciągarką przód, osłony podwozia, stalowe progi, bagażnik dachowy i namiot na nim. Ale auto o ile sprawne jest "daily" i większość jak już jeżdżę to sam i bez "bambetli". Przód mam teraz 51,5 cm, tył 53 cm od osi koła do rantu błotnika. Sprężyny (chyba +2") producent i właściwości nieznane, amory wyglądają mi na TF pro sport. Auto na pusto jest cholernie twarde, komfort jazdy zero, nic.
Co założyć (sprężyny, amory +2") aby choć trochę komfortu było?
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.08 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.