Maniek ale ja tu tylko sprzątam

hihi
nie ale na poważnie;)
jutro dowiem się:
1) jakich gabarytów jest ów sala (bo oni mają już wydzielone pod to pomieszczenie)
2)czy potrzebować będą naszej pomocy do insztalowania

3)tak a'propo, to co zostało mi przedstawione, znaczy się ich propozycje zakupowe, to oczywiście część tego co sala doświadczenia świata powinna zawierać i w takiej sali nie tylko są świetlne atrakcje ale też
-) sprzęt nagłaśniający z muzyką relaksacyjne ( odgłosy przyrody, zwierzątek, itp.),
-) urządzenia wydające różne dźwięki ( są takie, iż naciska się na przykład obrazek z autkiem i pojawia się dźwięk auta, naciska nożyczki i słychać odgłos ciachania nożyczkami, naciska krowę i jest mu...)
-)materace, siedziska, a nawet i łóżko wodne,
-) zabawki interaktywne,
-) figury przestrzenne,
-) pojemniki to przesypywania różnych substancji,
-) kominki do aromaterapii z olejkami eterycznymi,
-) pokojowe fontanny wodne,
-) piłki rehabilitacyjne (takie piłki -jeżyki, stymulujące zmysły czucia)
-) plansze z materiałami o różnych strukturach...
-) proste instrumenty muzyczne...
Eh trochę się rozpisałam ale czynię to, bo może ktoś po prostu z w/w artykułów coś ma.
A ktoś może kiedyś dostał kominek na olejki eteryczne a sam tego nie lubi wąchać i teraz mu tylko taki sprzęcior zajmuje miejsce w szafie...
A ktoś może ma pomysł i zrobi sam jakieś urządzonko, w którym widać i słychać jak przesypuję się ryż :)itp, itd
Dreadu adres czasami jest potrzebny, pamiętam w roku ubiegłym wiele ludzi pisało do mnie o adres bo przelew nie mógł przejść bez tych danych