Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Santa-2-Rover
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Santa-2-Rover

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 12:56 #19085

Witam serdecznie niestety dziś rano zaniemogła moja dyskoteka padł był rozrusznik puki nie znajdę kogoś kto go zregeneruje - kicha żałuje że nie będę mógł was wszystkich poznać osobiście serdecznie pozdrawiam i życzę miłych mikołajków !!!!!!!

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 12:59 #19086

Tomcat - nieświruj... bierz Toyote "Wiadomo Od Kogo" i przyjeżdżaj...

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 13:04 #19088

no właśnie Tomcat nie świruj...
takie pytanie mnie często nurtuje ostatnio: co to jest z tą naszą zimą, iż zawsze wszystkich zaskakuje..nawet nasze auta. hihi czasami ogarnąć tego nie mogę...Kiedyś to jak jeździły syreny i maluchy no i jak konie były to tu to,tam to zima była nam jakoś nie groźna. A teraz drogowcy zaskoczeniu jak co roku, jeździć drogami się nie da, auta odmawiają posłuszeństwa. EH Niby lżej a jakoby ciężej było...

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 13:06 #19089

nie chce podburzać hihi ale powiem tak: Ci co mają plaskaczami podjechać ( z psami) no to Wam powiem...twierdzą, iż są gotowi
A i moje autko ( Ci co znają to wiedzą, jakie jest kapryśne) grzecznie se pyka po drogach....
Ostatnio zmieniany: 3 grudnia 2010 13:07 przez Dzikowa.

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 13:12 #19092

nie świruje tylko na poniedziałek do pracy muszę mieć czym pojechać - delegacja pojedzie toyką może wieczorem wpadnę do wyr bo to zamiedzą i na piechotę da rade

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 13:15 #19093

Witam serdecznie niestety dziś rano zaniemogła moja dyskoteka padł był rozrusznik puki nie znajdę kogoś kto go zregeneruje - kicha żałuje że nie będę mógł was wszystkich poznać osobiście serdecznie pozdrawiam i życzę miłych mikołajków !!!!!!!

Powiedz lepiej że śniegu się boisz !!!
Manuala masz więc jak go odpalisz raz to objeździsz wszystko a w razie w.... na pych Cię weźmiemy

Dobrze mówią ... nie świruj !!!

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 14:01 #19103

wg meteo:

Sobota, 04.12.2010
-10 -12 °C
1020 hPa Śnieg: 0.0 mm
Deszcz: 0.0 mm
Wiatr: 10 km/h
Ostatnio zmieniany: 3 grudnia 2010 14:02 przez konto skasowane.

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 15:00 #19111

o dzięki za pogodynkę
no widzicie nie będzie tak źle, tylko żeby dzisiaj tak jakoś przeżyć hihi u nas biało, że wow.... auta se jeżdżą w różne świata strony jest po prostu zimowo....

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 15:52 #19119

patrzcie na to...CMOK - znaczy się kolejny BUZIAK leci tym razem ku Andziassowej krainie. Za co? ano za NALEPY - jakie...zarąbiste. Cholera i nawet śnieg ani inne zamiecie i zawieruchy nie dadzą nam rady...jest super

Bardzo dziękuję, za maile, tel itp. itd...informacyjne I bardzo bym prosiła by każdy kto jeszcze się niedookreślił uczynił to ku naszej uciesze. Ci co już dali znać DZIĘKI resztę proszę o sprawdzenie.Jeśli jeszcze komuś umknęła wpłata za koszulinę...to proszę o wpłatę, już dziś wszystkie koszulki zostały odebrane

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 16:50 #19123

Dread, zapomniałeś dodać, że załatwiliśmy dla Śląska piękne słoneczko na czyśtym niebie. Co w połączeniu z dzisiejszymi opadami śniegu daje piękne widoki w lesie!

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 17:08 #19124

ja, ja przez 2 godz. z małymi przerwami odśnieżałam przed domem, co by nie było...ale nie wiem czy miało to sens..bo CIĄGLE PADA.....

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 22:18 #19134

Mi dzisiaj też defek klęknął - szlag trafił napinacz paska. Bez wspomagania, alternatora, pompy wody trochę trudno...
Ale udało się doczołgac do LS, do Wieliczki. Tam pierwszy zonk - napinacz to bagatela 400plnów , chwilę później okazuje się że warsztat zajęty itp itd etc.
I tu drugi zonk, Pan Sprzedawca pokiwał głową, poszedł, maskę podniósł, uśmiechnął się pod nosem. Wziął kluczyki i zniknął na 40 minut. W tym czasie rozmontował napinacz, na używanych częściach znalazł używane łożysko rolki napinacza (bo tylko to klękło), zmontował wszystko z powrotem i ROBI!!!
Trzeci zonk, gdy okazało się, że to usługa gratisowa , bo na używanych częściach i ogólnie święta idą
Naprawdę, tak super obsługi nie spotkałem do tej pory.
Wszystko wskazuje, ze jutro widzimy się, defek uratowany!
I wielkie podziękowania za ratunek dla Land Serwisu w Wieliczce! Wyciągnięcie za uszy z d@#%$ ciemnej!

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 22:48 #19137

Miłej zabawy w dniu jutrzejszym Wam życzę.
Miłem okazję dwókrotnie być w Pilchowicach i napiszę tak !!!
Warto tam przyjeżdzać
Pozdrowienia dla chłopaków

PS: Niestety jutro jestem zobowiązany uczestniczyć w iprezie Ogólnopolska Terenowa
Integracja dla Choinki organizowanej przez MUTT Gliwice.
( zbiórka pieniędzy na prezenty dla dzieci z domów dziecka )
Ostatnio zmieniany: 3 grudnia 2010 23:06 przez PiotrB.

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 23:08 #19138

cześć,
a co powiecie, żeby na S3R zorganizować chłopakom kulig - taka zima, śniegu kupa, aż się prosi - hę?
Wiem, wiem jeszcze się nie skończył S2R (coponiektórzy mają z tym urwanie głowy i nie myślą co będzie za rok), a ja już o S3R - pogadamy jutro, jak dojadę.

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 23:17 #19141

Jak gdzieś utkniesz to dzwoń

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 23:32 #19143

dzięki Adam.

kontynuując o kuligu:
konie przebrać za renifery
a Dreda posadzić za stery

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 23:45 #19144

Kontynuując o odśnieżaniu u Dzików:
[b]ostof to dziołcha! Przeca to sie straci w marcu[/b]]. to fonetycznie dla obcokrajowców.
Tłumaczenie na język polski: odgarniaj odgarniaj!Ladnie odśnieżony podjazd do domu dobrze świadczy o gospodarzu. A praca uszlachetnia.

O: Santa-2-Rover 3 grudnia 2010 23:58 #19147

Barto napisał:
cześć,
a co powiecie, żeby na S3R zorganizować chłopakom kulig - taka zima, śniegu kupa, aż się prosi - hę?
Wiem, wiem jeszcze się nie skończył S2R (coponiektórzy mają z tym urwanie głowy i nie myślą co będzie za rok), a ja już o S3R - pogadamy jutro, jak dojadę.

Kiedy ruszasz?
Bo ta sama trasa chyba?

O: Santa-2-Rover 4 grudnia 2010 00:10 #19150

PS: Niestety jutro jestem zobowiązany uczestniczyć w iprezie Ogólnopolska Terenowa
Integracja dla Choinki organizowanej przez MUTT Gliwice.

Pozdrowienia dla MUUTowców i POWODZENIA !!!!

Super dzionek tej zimy... najpierw goniłem po Bielsku kuriera.... później droga do domu i wyciąganie pod górę 30tonowego TIRA (o dziwo Pomarańcza dała rady). Na noc jeszcze pogoń za pocztowcem po Lędzinach .... mam już dość białego koloru ;(

O: Santa-2-Rover 4 grudnia 2010 00:36 #19153

Niestety o 23.00 poddałem się. Skrzynia się nie wysprzęgla, szlag trafił masę.
Nie dojade.
Kur.... jak pech, to pech.
Przepraszam wszystkich ale siła wyższa

Pozdrowienia dla Wszystkich.
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.24 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.