Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Litwa? Łotwa? Estonia?
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Litwa? Łotwa? Estonia?

Odp: Litwa? Łotwa? Estonia? 20 czerwca 2022 08:34 #492218

Ja, a w zasadzie my się wybieram na dwie fury. Od 14 do 21-21 sierpnia. Będzie to nasz pierwszy taki wypad poza granicę kraju i jest taka mała kupa w majtkach. Na razie zbieram-zbieramy informację co i jak. Jedziemy w/g roodbooka rajdów nieustających, trasa KN-1.

Odp: Litwa? Łotwa? Estonia? 20 czerwca 2022 08:45 #492219

kapec napisał:
Pepek napisał:
Był ktoś z was Estonii nad tym potężnym jeziorem na granicy z ruskimi ? Warto ?

Byłem.
To jest takie jezioro jak morze, nie widać drugiej strony.
Płaska woda, plaże tu i ówdzie. Na północy w lasach biwakowiska przygotowane, wzdłuż jadąc na południe trochę jak na mazurach - a to rybę smażoną podają, a to cepelią pohandlują. Tłoku nie ma.

Potwierdzam.
Ale moim zdaniem nic tam ciekawego nie ma

Odp: Litwa? Łotwa? Estonia? 20 czerwca 2022 15:14 #492220

Dla mnie wystarczy ,że jest czysta woda i nie ma ludzi

Odp: Litwa? Łotwa? Estonia? 3 lipca 2022 09:51 #492449

Kwiatek napisał:
Ja, a w zasadzie my się wybieram na dwie fury. Od 14 do 21-21 sierpnia. Będzie to nasz pierwszy taki wypad poza granicę kraju i jest taka mała kupa w majtkach. Na razie zbieram-zbieramy informację co i jak. Jedziemy w/g roodbooka rajdów nieustających, trasa KN-1.

Czyli termin podobny jak u nas Tylko my w 2 tygodnie celujemy.Może jakieś spotkanko gdzieś na jakimś noclegu?

Odp: Litwa? Łotwa? Estonia? 4 lipca 2022 07:02 #492458

ROBBIL napisał:
Kwiatek napisał:

Czyli termin podobny jak u nas Tylko my w 2 tygodnie celujemy.Może jakieś spotkanko gdzieś na jakimś noclegu?

Nie widzę problemu, ale jednak może być problem. U nas jest krucho z czasem, a w zasadzie druga załoga nie ma go za wiele. 14 od razu walimy na północ Estonii. Miejscowość Vergi. Czy nam się to uda? Się zobaczy. A potem już po tracku na południe wzdłuż wybrzeża...............więc możemy się nie złapać.

Odp: Litwa? Łotwa? Estonia? 4 lipca 2022 10:12 #492461

Kwiatek napisał:
ROBBIL napisał:
Kwiatek napisał:

Nie widzę problemu, ale jednak może być problem. U nas jest krucho z czasem, a w zasadzie druga załoga nie ma go za wiele. 14 od razu walimy na północ Estonii. Miejscowość Vergi. Czy nam się to uda? Się zobaczy. A potem już po tracku na południe wzdłuż wybrzeża...............więc możemy się nie złapać.

Spoko, w kontakcie

Odp: Litwa? Łotwa? Estonia? 4 lipca 2022 12:28 #492462

ROBBIL napisał:
Kwiatek napisał:
ROBBIL napisał:
Kwiatek napisał:

Spoko, w kontakcie

Ołrajt.
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.20 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.