Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Dziki Wschód 8 1-3.07
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT: Dziki Wschód 8 1-3.07

Odp: Dziki Wschód 8 1-3.07 30 czerwca 2022 09:35 #492427

@Patyk lista wjazdowa otwarta?
Jest spora szansa, że będziemy mieli akurat wolny weekend + namiot testowo na dachu, może udałoby się zajechać do Was.

Odp: Dziki Wschód 8 1-3.07 30 czerwca 2022 09:40 #492428

J.B napisał:
@Patyk lista wjazdowa otwarta?
Jest spora szansa, że będziemy mieli akurat wolny weekend + namiot testowo na dachu, może udałoby się zajechać do Was.

Śmiało wpadajcie.

Odp: Dziki Wschód 8 1-3.07 30 czerwca 2022 10:18 #492429

Vecna napisał:

Śmiało wpadajcie.

Super, bedziemy w kontakcie. Jak dotrzemy to w konfiguracji 2+3.

Odp: Dziki Wschód 8 1-3.07 30 czerwca 2022 10:59 #492430

Słuchajcie tak na przyszłość wszyscy
my NIGDY nie zamykamy listy wjazdowej - jest ona żywa tak mniej więcej do niedzieli danego wydarzenia (bo czasami ktoś wpadnie piątkę przybić)

jeśli ktoś chce przyjechać to niech dzwoni i daje znać, albo pisze tutaj - wstępna lista jest tylko w celach poglądowych żebyśmy wiedzieli czy jest sens w ogóle organizować to w danym roku

także każdy mile widziany.

Garść spraw organizacyjnych:

- jutro będę w okolicy pewnie od 12-13 jakoś - adres zna każdy.

Jedziemy po asflacie na miejsce spotkania i nie skracamy drogi przez pola/groble/cokolwiek - wszelkie zniszczenia będą powodem nieprzyjemnych konsekwencji (malina mówie do Ciebie )

W tym roku nauczeni doświadczeniami roku poprzedniego przenosimy serce imprezy czyli ognisko na KONIEC działki - z daleka od remizy, asfaltu, ludzi itd.

Przypominam że cisza nocna obowiązuje od 22.00 więc nie przeginamy po tej godzinie z muzyką i darciem się.
Ja i tak obejdę sąsiadów i porozmawiam że będzie może głośniej w ten weekend i uprzedzę

W zeszłym roku mieliśmy wjazd panów mundurowych nasłanych przez pewną wkurwiającą mieszkankę znaną w okolicy z upierdliwości i mandat za zakłócanie ciszy nocnej w miejscowości Bójki mam jako pamiątkę w ramce

Także widzimy się jutro, ekip ~25 więc impreza odżyła - cieszymy się że nadal chcecie przyjeżdżać.

Aha w tym roku okrągła 8 rocznica

Odp: Dziki Wschód 8 1-3.07 4 lipca 2022 21:07 #492469

Dzięki bardzo za super wyjazd!

Odp: Dziki Wschód 8 1-3.07 4 lipca 2022 23:12 #492470

Ja mam zdjęcia mocno tematyczne - "młode nimfy", ale może się komuś przyda, szczególnie dzieciory na Landku
Oto link:
photos.app.goo.gl/4goyXhnn67CWYBQp8

Odp: Dziki Wschód 8 1-3.07 5 lipca 2022 08:30 #492474

Dzięki wielkie za imprezę, było super.
Podziękowania szczególnie dla Orgów za całokształt oraz dla wszystkich, którzy tak chętnie włączali się we wszelakie zabawy z dziećmi.

Odp: Dziki Wschód 8 1-3.07 5 lipca 2022 09:03 #492476

Dobra,
kasa za teren zapłacona,
wszystko rozliczone

Teraz parę słów podsumowania:
Dzięki serdeczne dla wszystkich którzy się pojawili
Uwielbiam fakt, że co roku spotyka się niesamowity skład ludzi, zdolnych do siedzenia przy ognisku do 6 rano,
zabawy z dzieciakami, ganiania z psami i rozmów na tematy wszelakie.
Cieszymy się tym bardziej, że dołączają osoby nowe.

Z tego miejsca specjalne wyrazy uznania i podziękowanie dla Pocahontas za zabawy i rozkminy prodziecięce
"Ciocia od bransoletek" zdobyła podziw - tym bardziej, że ma wolny weekend a jednak siedzi z kaszojadami i pokazuje im takie fenomenalne rzeczy.

Każdego roku z Vecną zadajemy sobie pytanie czy robimy i to dzięki Waszej obecności i fajnemu klimatowi jeszcze się nam chce

Do zobaczenia za rok !

Aha w tym roku obyło się bez mandatów
Ostatnio zmieniany: 5 lipca 2022 09:03 przez Patyk.

Odp: Dziki Wschód 8 1-3.07 5 lipca 2022 20:48 #492486

Cała przyjemność po mojej. To takie zboczenie zawodowe
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.14 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.