Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś

Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 16:02 #17173

Może zły a może dobry pomysł.Na Forum Celica.org są zadowoleni i działa to ładnie.Może by tak się pochwalić gdzie kto i jaka Landrynę dziś widział?Może ktoś się dowie do kogo mrugał/machał.
Ostatnio zmieniany: 16 listopada 2010 16:43 przez Tristan.

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 16:33 #17177

Dzisiaj widziałem cysetę z przyczepką na ul.Spółdzielczości pracy w Lublinie
Ostatnio zmieniany: 16 listopada 2010 16:34 przez LIPENS_PL.

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 16:42 #17180

a ja wczoraj classica z kobietą za kółkiem

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 17:17 #17183

Ja też,ja też widziałem,w niedzielę dwa Disco w peletonie na trasie Olkusz->Kraków

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 17:45 #17185

Ja wczoraj wieczorem na rondku przy norauto w Krakowie widzieć pomarańczowe disco z bagażnikiem na dachu, nr. rej. KR

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 17:52 #17187

ja ze dwa razy widziałem dziś swoje

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 18:31 #17188

W piątek widziałem SREBRNE DISCO 300tdi na MTkach we Wrocławiu ktore stało na jednokierunkowej kolo politechnik a pozniej jechala koło ZOO w strone politechnik. Te samo disco ktore na imprezie miesiac temu zaparkowalo tylem w moim zderzaku. Te same disco z tym 'dlugim' kierowca z ktorym wozilismy dzieci. Niestety nie pamiętam jak sie Pan nazywal...ale Pepek powinien mi pomoc. W kazdym razie pozdrowienia:)

No i wczoraj...na wjezdzie do Poznania od strony Komornik - srebrne/grafitowe DiscoII lekko oszpejowane. Machalem w swoją szybke w ich strone i odpowiedział Kierownik Kiosku II. Nawet cos na CB wołał ale w gąszczu rozmowy przez komórke nie doslyszalem. Również pozdrawiam.

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 18:55 #17190

To disko Mariana, na Lk występuje pod nickiem "Dziad" . Dzisiaj we Wrocku pomachane kierownikowi w niebieskim disko, ale popatrzył na mnie jak na kosmitę

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 19:44 #17196

Ja dziś pięknie wykonałem manewr lewoskrętu wraz z zielonym disco z naprzeciwka wykonującym taki sam manewr
No i na Wyrach jakiś landrynkowy się pojawił

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 19:45 #17197

Ja np. nie macham do Freelkow (sorki Winu - choc Twojego to pewnie poznam od razu) bo zawsze patrza na mnie jak na kosmite "ze niby o co mi chodzi"? Tak samo z nowymi Landami.. czyli serii 3 i 4 oraz Range po 2005. Jakoś tego do nich nie czuje.

@Pepek - a nie wiesz moze czyj mam narożnik z tylnego zderzaka dyskoteki? Zapomnialem go wtedy zostawic np. Marianowi i mam go w garazu. Mi nie jest potrzebny a jest w dobrym stanie.

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 20:07 #17199

Z naszej ekipy to już mało kto ma . Zostaw, może ktoś będzie potrzebował i wymienisz na bronki

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 20:09 #17200

W sumie nie glupie. Bronek piechotą nie chodzi. Wszytskie plastki juz poodpadaly w sumie.

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 21:03 #17205

A ja często widuję defa energetyki ale im nie macham bo zaraz pytają gdzie awaria.

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 21:51 #17209

Dziku napisał:
Ja dziś pięknie wykonałem manewr lewoskrętu wraz z zielonym disco z naprzeciwka wykonującym taki sam manewr
No i na Wyrach jakiś landrynkowy się pojawił

Czy może chodzi Ci o białą dyskoteke ?? czy jest ktoś jeszcze w okolicy ??

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 22:40 #17215

Gerard napisał:
@Pepek - a nie wiesz moze czyj mam narożnik z tylnego zderzaka dyskoteki? Zapomnialem go wtedy zostawic np. Marianowi i mam go w garazu. Mi nie jest potrzebny a jest w dobrym stanie.

Jak lewy, to chętnie przytulę jeszcze się nie wyleczyłem z przykręcania ich z powrotem

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 16 listopada 2010 23:31 #17217

borsuk napisał:
Gerard napisał:

Jak lewy, to chętnie przytulę jeszcze się nie wyleczyłem z przykręcania ich z powrotem

Mam az trzy sztuki Sprawdze Ci w czwartek ktora maja strone i dam znac. Jeszcze mam Case na kolo zapasowe i taki plastik pod przedia rejestracje jakie były fabrycznie w dwusetach gdyby ktos chcal.

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 17 listopada 2010 00:51 #17227

tomcat napisał:
Czy może chodzi Ci o białą dyskoteke ?? czy jest ktoś jeszcze w okolicy ??

Nie no, landrynkowy był, różowolandrynkowy

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 17 listopada 2010 00:56 #17228

Palor napisał:
ja ze dwa razy widziałem dziś swoje

ja też
raz na Google Earth
a raz z bliska, ale ze względu na okoliczności przyrody nie chciało mi się od spodu oglądać

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 17 listopada 2010 10:02 #17233

Sory chłopy!
To jest bez sensu!
Widziałem, widziałam, przejechał, minął mnie... Niech celikowcy się tak bawią jak się nudzą. Mają swoje różowe dywaniki i chromowane rury to filują kto kogo i kiedy. My i tak zawsze się pozdrawiamy i zatrzymujemy i gadamy. Najdalej udało mi się pogadać z ludżmi w Disco na południu Chorwacji potem jechaliśmy razem aż do Zagrzebia. Innych Francuzów spotkałem gdzieś na kempingu w północnej Chorwacji. I to można powspominać. Ale żeby kto komu mignął na asfalcie?! Zrobimy śmietnik z LK.
Pozdrawiam, aczkolwiek mogę się mylić w swoim rozumowaniu,
Jacek z pokładu Fandango

O: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 17 listopada 2010 11:36 #17237

fandango napisał:
Sory chłopy!
To jest bez sensu!
..... Ale żeby kto komu mignął na asfalcie?! Zrobimy śmietnik z LK.
....

e tam każdy pomysł dobry do onanizmu, zresztą to w temacie perełki i kasztany, a kasztanić lubimy - chłopaki się w robocie nudzą i widać już nie mają mądrzejszych tematów - potem się dziwią że Herbu ma to w nosie i nie chce mu się tu zaglądać
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.22 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.