Dread - ja nie wiem czy masz jakąś depresję jesienną czy coś - czy jesteś kolejnym który szuka dziury w całym... Od pewnego czasu doszukujesz się usilnie jakichś despektów, segregacji lub knowań...
wysącza spomiędzy wierszy coś na kogoś, przeciw czemuś i po coś...
Sam właśnie to czynisz
To co napisałem - napisałem nie bez powodu. Dział P&K jest od takich właśnie tematów towarzyskich - różnych i totalnie bez sensu. Równie dobrze możesz tutaj podać przepis na ciasto świąteczne w foremce i nikt za złe tego miał nie będzie, albo że widziałeś fajny film w kinie i polecasz... aaalbo coś jeszcze... Po to został stworzony - dla tematów TOWARZYSKICH.
Yigael [...]
O , a jednak ktoś zrozumiał

. Czytajmy ze zrozumieniem i nie doszukujmy się spisku, tam gdzie go nie ma. Jeden taki w tym kraju wystarczy.
Pojawia się temat towarzyski - pojawia się opinia że bez sensu -OK . Z tym że nikt nie wpadnie do wątku technicznego czy ogłoszenia i nie napisze - "EJ panowie , nie kasztanić bo temat robi się bez sensu". A rzecz ma się o to aby w pierwszej kolejności reagować tam gdzie to istotne.
Vertix uciął zbędne dywagacje w ogłoszeniu dopiero po pewnym czasie, wątek o "Uchwycie "zamienił się w ocenę LRa pytającego, a temat o ramce pod tablicą w dyskusję o wyższości nitów nad śrubką.
I co ? 2-3 dyskusje w temacie o zupełnie innym przeznaczeniu i nikt słowa nie piśnie.
Hipokryzja i kosmopolityzm w jednym Panowie

Dział będzie raz na jakiś czas czyszczony z dawno zapomnianych staroci - więc o serwer nie ma bólu.