Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś
(1 przeglądających) (1) Gość

TEMAT: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 14 grudnia 2021 22:49 #489126

magnes napisał:
RudeBoy napisał:
Srebrne D2 polift wypełnione dziewczynami, które goniło mnie ostro

Ja to bym się chyba dał złapać...

z żoną jechałem

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 15 grudnia 2021 19:35 #489138

RudeBoy napisał:
magnes napisał:
RudeBoy napisał:
Srebrne D2 polift wypełnione dziewczynami, które goniło mnie ostro

Ja to bym się chyba dał złapać...

z żoną jechałem

Każdy się bawi jak lubi

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 15 grudnia 2021 20:15 #489139

wczoraj (14.11.2021) wieczorem na parkingu pod stokiem w Kasinie

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 19 grudnia 2021 20:15 #489228

pozdrawiam kierownika oszpejowanej, srebrnej DII
przy zjeździe z S1 na Tychy
(nie dość że lało to jeszcze leciałem płaskim więc nie machałem )

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 2 stycznia 2022 17:00 #489473

Wybraliśmy się dziś na spacer- las koło Morawicy.
Zaparkowalismy koło granatowej TD5 (KRA..), a kiedy wróciliśmy, na jej miejscu stała zielona trzyseta (KR, Landkliniczna wlepa na tylnej szybie)
Kierowników nie spotkaliśmy ale pozdrawiamy

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 4 stycznia 2022 20:56 #489508

dzisiaj rano warsztat przy hotelu Anna w Łagiszy
srebrne DII Oświęcimskie blachy
pozdrawiam

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 14 stycznia 2022 19:04 #489653

Heja, pozdrawiam kierownika Disco 2 widzianego 14.01.2022 w Katowicach ok. 18.40 na DK81 w okolicach galerii Libero w kierunku na centrum - rejestracje zaczynające się na SO...

nie mogłem odtrąbić, bo mi właśnie wysiadł horn bezpiecznik jak się okazało po dojechaniu na miejsce ...

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 14 stycznia 2022 20:04 #489654

A ja pozdrawiam i dziękuję "pasażerom" oszpejowanej D2, którzy mnie wpuścili przed siebie (frelem jechałem i mrygnąłem awaryjnymi to chyba się liczy ) po czym skręcili na stację paliw.
Tychy ok. 12.45

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 10 lutego 2022 10:56 #490177

Dzisiaj na ulicy Grotta w Busku-Zdroju widziane białe oszpejowane D3 z naklejkami G4. Ktoś od nas?

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 20 marca 2022 19:49 #490907

Jeśli ktoś zna kierownika Defa z kurnikiem na dachu, taki wiecie, lepszy, wypasiony, 'ten wzmocniony', a który to Def krąży w okolicach Puszczykowa-Lubonia-Wirów to niech mu wyjaśni o co chodzi z tym, że nieznajomi z innych Landroverów go pozdrawiają podniesieniem ręki. Ja w każdym razie po czwartym razie przestaję

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 21 marca 2022 20:03 #490922

cooger napisał:
Jeśli ktoś zna kierownika Defa z kurnikiem na dachu, taki wiecie, lepszy, wypasiony, 'ten wzmocniony', a który to Def krąży w okolicach Puszczykowa-Lubonia-Wirów to niech mu wyjaśni o co chodzi z tym, że nieznajomi z innych Landroverów go pozdrawiają podniesieniem ręki. Ja w każdym razie po czwartym razie przestaję

jak "lepszy i wypasiony" to zapomnij
snoby nie machają
nigdy nikt np. z rendża mi nie pomachał...
tak że tak

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 22 marca 2022 14:54 #490929

CeloDefi napisał:
cooger napisał:

snoby nie machają
tak że tak

Ja zawsze z rendża macham, czasem tylko odmachują (i to głównie znajomi), także niestety to działa w dwie strony

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 22 marca 2022 17:30 #490930

A ja pozdrawiam srebrne ładne disco II na tablicach SB. Tak przeleciał mi przez wioche, ze kierownik mnie nie zdążył zobaczyć.

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 22 marca 2022 19:33 #490931

Vecna napisał:
CeloDefi napisał:
cooger napisał:

snoby nie machają
tak że tak

Ja zawsze z rendża macham, czasem tylko odmachują (i to głównie znajomi), także niestety to działa w dwie strony

a widzisz, w takim razie znaczy, że nie mieliśmy okazji się spotkać na trasie
P.S. fakt z dyskotek też nie wszyscy machają, ale to zdecydowana mniejszość...

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 22 marca 2022 19:35 #490932

Sharky napisał:
A ja pozdrawiam srebrne ładne disco II na tablicach SB. Tak przeleciał mi przez wioche, ze kierownik mnie nie zdążył zobaczyć.

ci z Bielska to "szatany" panie są!

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 22 marca 2022 19:44 #490933

Vecna napisał:
CeloDefi napisał:
cooger napisał:

snoby nie machają
tak że tak

Cytując kolegę Vecna jak macham z l 322 to widzę zdziwienie na twarzach a że mam jeszcze dwie D1 to inna bajka...

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 23 marca 2022 06:44 #490935

cooger napisał:

Miałem okazje naprawiać kilku takim klientąm defy. Generalne kupują auta dla lansu, trochę żeby podrużować szlakiem campingów O zatrzymywaniu się jak stoi na poboczu LR w potrzebie nie słyszeli, machanie na trasie to jakieś dziwactwo, a skarbnicą wiedzy i wyznaczaniem standardów jest srejsbuk
Tak że olej

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 24 marca 2022 10:40 #490954

Kabar dziś koło 9. Pozdro

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 24 marca 2022 12:51 #490958

skolioza napisał:
Kabar dziś koło 9. Pozdro

płaskim czy landryna jechałeś?

Odp: Jaką Landrynę dziś Widziałaś/Widziałeś 24 marca 2022 15:12 #490960

Płaskim. Wypuszczałem Cię z zaułka na główną
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.29 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.