Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać?
(1 przeglądających) (1) Gość
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać?

Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 27 maja 2025 09:23 #501589

Orientujecie się czy tabletki na erekcje bez recepty mogą działać? Jestem młodym facetem, mam 22 lata i problemy z erekcją. Od prawie 4 miesięcy i jest coraz gorzej. Partnerka zxaczyna się denerwowac,że to jej wina i pewnie mi się nie podoba. A tak nie jest. Podoba mi się tylko po prostu potrzebuję długiego czasu aby penis stanąl albo opada w trakcie. To,że opada w trakcie jeszcze bardziej mnie stresuje i nie ma opcji aby ponownie stanął. Zastanawiałem się nad tabletkami bez repepty ale cy działają? Czy trzeba od razu brać sildenafil?

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 27 maja 2025 20:52 #501591

Weż DERDOL

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 27 maja 2025 20:53 #501592

Obgadaj z doktorem. Nie ma sensu szukać odpowiedzi na forach.

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 28 maja 2025 07:45 #501593

Daj zdjęcie partnerki....tylko jakieś fajne

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 28 maja 2025 16:54 #501595

aziober napisał:
Od prawie 4 miesięcy i jest coraz gorzej.

1. Co się stało/zmieniło 4-6-8 miesięcy temu?
2. Idź do rodzinnego (albo innego), zrób badania krwi i nie tylko.
3. Mniej stresu/kawy/wódy/piwa/używek nielegalnych/nikotyny/....

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 28 maja 2025 18:52 #501596

O widzę ,że jakiś dobry towar się pojawił na dzielni Mi def kiedyś też stanął ,ale to z braku paliwa było

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 31 maja 2025 10:07 #501600

Pepek napisał:
O widzę ,że jakiś dobry towar się pojawił na dzielni Mi def kiedyś też stanął ,ale to z braku paliwa było

niszczyciel dobrej zabawy

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 31 maja 2025 20:31 #501601

aziober napisał:
Orientujecie się czy tabletki na erekcje bez recepty mogą działać? Jestem młodym facetem, mam 22 lata i problemy z erekcją. Od prawie 4 miesięcy i jest coraz gorzej. Partnerka zxaczyna się denerwowac,że to jej wina i pewnie mi się nie podoba. A tak nie jest. Podoba mi się tylko po prostu potrzebuję długiego czasu aby penis stanąl albo opada w trakcie. To,że opada w trakcie jeszcze bardziej mnie stresuje i nie ma opcji aby ponownie stanął. Zastanawiałem się nad tabletkami bez repepty ale cy działają? Czy trzeba od razu brać sildenafil?

Wiesz, ciężko będzie coś powiedzieć, bo nie podałeś marki, modelu, rocznika auta. Nie wiemy też jaka opcja silnikowa ani czy manualna skrzynia, czy automat. O modyfikacjach już nie wspominając...
Także tego... No...
Ostatnio zmieniany: 31 maja 2025 20:31 przez Bartosz S..

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 1 czerwca 2025 18:18 #501602

tabletek na erekcję nie można rozgryzać, bo to grozi stwardnieniem rozsianym

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 1 czerwca 2025 20:06 #501603

GrzechukAA napisał:
tabletek na erekcję nie można rozgryzać, bo to grozi stwardnieniem rozsianym

a jak to się ma przy wcieraniu?

i czy są w czopkach?

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 4 czerwca 2025 07:46 #501604

nie sądzę, żeby czopki miały aż taki rozmiar
ale nigdy nie widziałem, nie potrzebowałem
no i w czopkach uniemożliwiać mogłyby prawdziwą miłość
Ostatnio zmieniany: 4 czerwca 2025 07:46 przez wigga.

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 4 czerwca 2025 17:00 #501605

Jeśli nie staje to oznacza niesprawny układ hamulcowy.
Sprawdzić działanie pompy zacisków i obecność klocków.
Jeśli niesprawny ręczny to najczęściej od nieużywania.
Ale czasem od nadużywania.
Zbyt częsta jazda na ręcznym może powodować że bęben puchnie a szczęki opadają.

Odp: Czy tabletki na erekcję bez recepty mogą działać? 11 czerwca 2025 13:23 #501621

No właśnie, rzecz w tym, że koledze (??) nie puchnie,
za to dziewczynie szczęka opada.
Albo coś innego opada. Bo opadło.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.19 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.