Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

mechanik podkarpacie
(1 przeglądających) (1) Gość
PROFILAKTYKA
  • Strona:
  • 1

TEMAT: mechanik podkarpacie

mechanik podkarpacie 4 listopada 2010 13:28 #16245

witam szacowne forum na początek może trochę o mnie mam na imię Robert i od pewnego czasu jestem szczęśliwym posiadaczem landrynki .autko jest sprorowadzone i potrzebuje solidnego przeglądu ponieważ ja jestem zielony w tym temacie szukam warsztatu w mojej okolicy . ale warsztatu gdzie będą znali ten przypadek a nie tylko eksperymentowli . z góry dziękuję za pomoc szacownego konsylium .
Ostatnio zmieniany: 4 listopada 2010 13:28 przez niewidzialny.

O: mechanik podkarpacie 4 listopada 2010 13:59 #16248

a jakie wieksze miasta masz koło siebie i dokąd Tobie bliżej lub po drodze?

O: mechanik podkarpacie 4 listopada 2010 15:28 #16252

do nas Masz z 50km pozdro

O: mechanik podkarpacie 4 listopada 2010 15:29 #16253

sory ale mogłem podać na samym początku , miasta to Stalowa Wola lub Rzeszów z tym że w granicach rozsądku może to być i dalej . zależy mi żeby ktoś przejrzał moją landrynkę ktoś kto się zna a nie gdyba , w ten sposób jestem bogatszy o pompę hamulcową a wystarczyło wymienić uszczelniacze , z wymianami oleju itd poradzę sobie sam reszta wymaga większej wiedzy której ja nie mam . dużo jest na forach ale rady to jedno a wprawne oko i ucho to drugie .

O: mechanik podkarpacie 4 listopada 2010 19:20 #16264

Mariusz
Bandrów Narodowy (na końcu wsi, ewentualnie pytać o Anglika)
tel. 798-172-032
e-mail: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć.
To jakieś 130 km z Rzeszowa. Kawałek jest, ale człowiek OK.

O: mechanik podkarpacie 4 listopada 2010 20:40 #16268

serdeczne dzięki za pomoc otrzymałem parę adresów ciekawych ludzi . jeszcze raz dziękuję szacownemu konsylium za rady i cierpliwość . zdrowia waszym maszynką życzę . P.S. myślę że w mojej okolicy znajdę ludzi o podobnych zboczeniach w końcu to prawie koniec świata ostępy leśne i bezdroża .

O: mechanik podkarpacie 4 listopada 2010 20:46 #16269

myślę że w mojej okolicy znajdę ludzi o podobnych zboczeniach w końcu to prawie koniec świata ostępy leśne i bezdroża .
wystarczy że sprawdzisz którędy ciężko jest przejechać i powiesz o tym oficjalnie, a założę się, że kilkunastu wpadnie w odwiedziny:)
Ostatnio zmieniany: 4 listopada 2010 20:47 przez ManiekDII.

O: mechanik podkarpacie 4 listopada 2010 21:07 #16271

okey najpierw uporam się z landrynką potem wezmę kolegę co chwilowo bez autka + zestaw lekarstw i przetestujemy parę w sumie ładnych zakątków mojej okolicy ,poza tym pragnę donieść że co roku są organizowane rajdy w Bojanowie , tylko że ja jakoś nigdy nie byłem w kraju postaram się to zmienić w nowym roku i nic nie mogę na ten temat powiedzieć . zdrowia
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.23 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.