Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jak odpalacie auto ZIMĄ - dla PeePee i innych
(1 przeglądających) (1) Gość
PROFILAKTYKA
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Jak odpalacie auto ZIMĄ - dla PeePee i innych

O: Jak odpalacie auto ZIMĄ - dla PeePee i innych 26 lutego 2011 19:26 #29745

Dokładnie.Ostatnio jak odkręciłem odstojnik miałem 2/3 śpika który na stówę nie wyleciałby przez spust.Przed zamocowaniem po wyczyszczeniu zalej ropą bo zapowietrzysz układ.

O: Jak odpalacie auto ZIMĄ - dla PeePee i innych 26 lutego 2011 19:27 #29746

ale jeśli auto nie jest odpalone i pompka nie podaje z baku, to wyleci tylko to, co w odstojniku i ew. w przewodzie, qui?

O: Jak odpalacie auto ZIMĄ - dla PeePee i innych 26 lutego 2011 20:26 #29756

Tak jest

O: Jak odpalacie auto ZIMĄ - dla PeePee i innych 26 lutego 2011 20:28 #29757

japek6 napisał:
Dokładnie.Ostatnio jak odkręciłem odstojnik miałem 2/3 śpika który na stówę nie wyleciałby przez spust.Przed zamocowaniem po wyczyszczeniu zalej ropą bo zapowietrzysz układ.

Nie trzeba. Jest na tyle ropy w filtrze paliwowym ,że zdąży naciągnąć. A przy zakładaniu pełnego odstojnika zawsze jest szansa sobie w rękaw nalać

O: Jak odpalacie auto ZIMĄ - dla PeePee i innych 26 lutego 2011 20:33 #29759

Pepek napisał:
japek6 napisał:

Nie trzeba. Jest na tyle ropy w filtrze paliwowym ,że zdąży naciągnąć. A przy zakładaniu pełnego odstojnika zawsze jest szansa sobie w rękaw nalać

znaczy, że robotę trzeba wykonywać w koszulce na ramiączkach, potem będzie w wersji a'la BrjusŁiliz
  • Strona:
  • 1
  • 2
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.20 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.