Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Coraz nas mniej, kolejny kolega odjechał w ostatnią podróż
(1 przeglądających) (1) Gość
NAGŁE PRZYPADKI
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Coraz nas mniej, kolejny kolega odjechał w ostatnią podróż

Coraz nas mniej, kolejny kolega odjechał w ostatnią podróż 14 lutego 2023 17:19 #495709

W takiej sytuacji nie umiem nic powiedzieć.
Właśnie dostałem informację, że dziś w noc zmarł nasz landkliniczny kolega, Kamil. ( landklinika.pl/index.php?option=com_community&view=profile&userid=2530&Itemid=145)
Nie znam szczegółów dotyczących pogrzebu. Będę informował.

Odp: Coraz nas mniej, kolejny kolega odjechał w ostatnią podróż 14 lutego 2023 18:54 #495710

Masakra. Przykro czytać takie wiadomości.
To już z tej półki biorą???

Odp: Coraz nas mniej, kolejny kolega odjechał w ostatnią podróż 14 lutego 2023 18:58 #495711

Kurna, Kamil, nie przygotował mnie do tego, nie uprzedził,
nie zadzwonił. Mam nadzieję, że dzieciaki były przy nim, bo
tak troche skomplikowane miał życie.
Kurna....

Odp: Coraz nas mniej, kolejny kolega odjechał w ostatnią podróż 15 lutego 2023 11:43 #495727

Przykra sprawa , to już kolejny raz jak pogrążamy się w smutku , wyrazy współczucia dla rodziny

Odp: Coraz nas mniej, kolejny kolega odjechał w ostatnią podróż 15 lutego 2023 22:09 #495742

Kaziklesnik napisał:
W takiej sytuacji nie umiem nic powiedzieć.
Właśnie dostałem informację, że dziś w noc zmarł nasz landkliniczny kolega, Kamil. ( landklinika.pl/index.php?option=com_community&view=profile&userid=2530&Itemid=145)
Nie znam szczegółów dotyczących pogrzebu. Będę informował.

Pogrzeb odbędzie się w sobotę 18.02.2023.
Msza pogrzebowa w kościele w Gościnie o godzinie 12.00. Kondukt pogrzebowy sprzed kościoła, po mszy wyruszy na Cmentarz Komunalny w Gościnie .
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.20 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.