Zabol napisał:
Master808 napisał:
Widzę, że wszyscy ochoczo rzucili się do pomocy..
Czy jest tu chociaż jedna osoba, której udało się zmienić radio na niefabryczne i zatrzymać wszystkie funkcje dostępne wcześniej jak wzmacniacz, subwoofer, sterowanie z kierownicy i zmieniarkę?
A na co liczyłeś....instrukcję jak opanować kierownicę już masz....o fabrycznej zmieniarce przy niefabrycznym radiu zapomnij chyba, że chcesz się doktoryzować z programowania i protokołów transmisji....wzmacniacza nie miałem to i nie pomogę bo trochę nie chce mi się doktoryzować z tematu który mnie nie dotyczy....w Rave-ie masz schematy instalacji włącznie z audio....
Kolego, liczyłem na odpowiedź tych którzy się znają i ogarnęli ten temat, nie proszę kogoś o wywód doktorski i studiowanie tematu po nocach żeby udzielić odpowiedzi. Nie znam się na elektronice i po to proszę o pomoc, a tak de facto okazuje się, że nikt nie zgłębił tego tematu i nie ogarnął tej instalacji w pełni. Ja chętnie pomogę w temacie mechaniki jak tylko będę umiał, to chyba cała idea tworzenia forum, czyż nie? Sądziłem, że jak do każdego innego auta, w tym też da się kupić gotowe kości i wszystko podłączyć. Nie da się? Trudno, przeżyję.