Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Jak przywrócic centralny zamek ??
(1 przeglądających) (1) Gość
NEUROLOGIA

TEMAT: Jak przywrócic centralny zamek ??

Odp: Jak przywrócic centralny zamek ?? 11 stycznia 2021 17:37 #481469

Mam wywaloną zielona skrzyneczkę gdzie mam wpiąć się z uniwersalnym sterownikiem zamka

Odp: Jak przywrócic centralny zamek ?? 9 marca 2023 20:05 #496113

Podepnę się pod temat.
Dyskoteka pierwsza, wersja normalna , kierowca siedzi po "europejsku".
Mam centralny, ponoć....jest zielona skrzynka z przodu pod kierownicą, pod klapką, i jedna wtyczka wpięta, druga nie.
Po wpięciu drugiej wtyczki zaczynają migać awaryjne i tyle, pilot nie działa.....
Kluczykiem otwieram drzwi pojedynczo, lewy przód z kluczyka, prawy przód z kluczyka....
Ponoć warto sprawdzić bezpiecznik (który to by był?) i przekaźnik centralnego, który ponoć jest gdzieś przed pasażerem (pewnie też któryś konkretny?)
Potem chyba drzwi od kierowcy...?
No i kontrolka na desce jest, ale nie miga....

Odp: Jak przywrócic centralny zamek ?? 9 marca 2023 20:29 #496117

Z tego co pamiętam to zielona skrzyneczka w wersji europejskiej jest pod nogami kierowcy

Odp: Jak przywrócic centralny zamek ?? 10 marca 2023 07:00 #496121

No u mnie z prawej strony, popołudniu zrobię fotkę

Odp: Jak przywrócic centralny zamek ?? 10 marca 2023 12:23 #496135

ja mam tez z prawej strony

Odp: Jak przywrócic centralny zamek ?? 14 marca 2023 19:16 #496174

Lucas76 napisał:

Jak pisałem cześniej, w jednym aucie zielona skrzyneczka z lewej, pod kierownicą, w drugim zielona skrzynka z prawej strony, obok wentylatora.
Ta skrzynka, która jest po lewej stronie (na zdjęciu) została dziś odpięta i przy tej skrzynce, po wpięciu obu wtyczek zaczynają mrugać awaryjne i nic ponad to się nie dzieje.....
I przy okazji , jaki koszt takiej używki?
Załączniki:
Ostatnio zmieniany: 14 marca 2023 19:19 przez Lucas76.

Odp: Jak przywrócic centralny zamek ?? 16 marca 2023 17:42 #496181

Lucas76 napisał:
Lucas76 napisał:

Jak pisałem cześniej, w jednym aucie zielona skrzyneczka z lewej, pod kierownicą, w drugim zielona skrzynka z prawej strony, obok wentylatora.
Ta skrzynka, która jest po lewej stronie (na zdjęciu) została dziś odpięta i przy tej skrzynce, po wpięciu obu wtyczek zaczynają mrugać awaryjne i nic ponad to się nie dzieje.....
I przy okazji , jaki koszt takiej używki?

Dobra, temat załatwiony, padła zielona skrzynka
Działam dalej
Ostatnio zmieniany: 16 marca 2023 17:43 przez Lucas76.

Odp: Jak przywrócic centralny zamek ?? 16 marca 2023 19:51 #496182

To pamiętaj żeby tylko zamówić dokładnie z takimi samymi numerami jak masz na starej
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.18 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.