Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze
(1 przeglądających) (1) Gość
NEUROLOGIA
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze

Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 24 sierpnia 2018 18:14 #423869

Panowie,

Jak w temacie, chyba padły klapki regulacji nawiewów, ale w Discovery 2 nie wiem co i jak, ktoś pomoże ?

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 24 sierpnia 2018 18:25 #423870

Ale jak, klapki się nie ruszają wcale?
Co do klimatyzacji jest już sporo wątków popełnionych na forumie, są tez tutoriale do przejrzenia, odwagi troszku w używaniu foruma

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 24 sierpnia 2018 20:38 #423877

Zamień koła.
Prawe na lewe.
Lepiej jak ściąga lekko w prawo.

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 24 sierpnia 2018 20:58 #423887

FiSpCar napisał:
Zamień koła.
Prawe na lewe.
Lepiej jak ściąga lekko w prawo.

Może niech się kierowca z pasażerem zamieni

A tak serio to przejrzy wątki które są. Jak nic nie znajdziesz, pisz

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 24 sierpnia 2018 21:09 #423894

mikemat napisał:
Panowie,

Jak w temacie, chyba padły klapki regulacji nawiewów, ale w Discovery 2 nie wiem co i jak, ktoś pomoże ?

Zacznij może jednak od testu klimatyzacji (testu panelu klimatyzacji).

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 24 sierpnia 2018 22:29 #423917

Yogi napisał:
mikemat napisał:
Panowie,

test wieczorem, wiec pokazuje bledy prawego i lewego czujnika swiatla, w dzień zrobie ponownie

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 24 sierpnia 2018 23:52 #423924

mikemat napisał:
Yogi napisał:
mikemat napisał:
Panowie,

test wieczorem, wiec pokazuje bledy prawego i lewego czujnika swiatla, w dzień zrobie ponownie

Ale jest tylko jeden czujnik nasłonecznienia.

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 30 sierpnia 2018 13:46 #424550

cześć

Niedawno miałem dokładnie to samo. Problem rozwiązało nabicie klimy.
Okazuję się, że gdy jest mało czynnika to pierwszeństwo ma kierownik i jemu leci zimne

pozdrawiam
Wojtek

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 19 listopada 2018 23:05 #431660

wojtek.w napisał:
cześć

Niedawno miałem dokładnie to samo. Problem rozwiązało nabicie klimy.
Okazuję się, że gdy jest mało czynnika to pierwszeństwo ma kierownik i jemu leci zimne

pozdrawiam
Wojtek

Dzięki, dokładnie tak. Klima się rozszczelniła i czynnik zasilił atmosferę, a ja portfel Pana od klimy...

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 20 listopada 2018 10:45 #431684

ok

a jak jest teraz zimniej i sytuacja jest odwrotna

ustawiona temperatura powiedzmy 25 stopni
pasazer dostaje cieple a kierownik zimne

klimatronik jest wstawiony na economy

Odp: Disco 2 - wentylacja - lewa strona leci zimne, prawa ciepłe powietrze 20 listopada 2018 11:58 #431694

grzelmat napisał:
ok

a jak jest teraz zimniej i sytuacja jest odwrotna

ustawiona temperatura powiedzmy 25 stopni
pasazer dostaje cieple a kierownik zimne

klimatronik jest wstawiony na economy

Magiczne klapki w nawiewach? Kierownika strona się nie domyka?
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.18 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.