Witamy, Gościu
Nazwa użytkownika Hasło: Zapamiętaj mnie

Programowowanie pilota Disco I 300 tdi
(1 przeglądających) (1) Gość
NEUROLOGIA
  • Strona:
  • 1

TEMAT: Programowowanie pilota Disco I 300 tdi

Programowowanie pilota Disco I 300 tdi 3 stycznia 2021 14:19 #481195

Czy jest jakiś inny sposób poza komputerem na wczytanie pilota otwierającego drzwi? Jeden mi się zgubił w eterze i nie bangla.

Odp: Programowowanie pilota Disco I 300 tdi 26 kwietnia 2021 16:33 #484973

Chudy napisał:
Czy jest jakiś inny sposób poza komputerem na wczytanie pilota otwierającego drzwi? Jeden mi się zgubił w eterze i nie bangla.

No to mam ten sam problem, chcę dorobić jeszcze jeden pilot i nie wiem jak to zrobić. Ponoć przez złącze, którego ja u siebie nie widzę. Gdzieś słyszałem, że można ponoć przez "kluczykowanie" ale nie ma żadnego sensownego info na ten temat.

Odp: Programowowanie pilota Disco I 300 tdi 27 kwietnia 2021 00:02 #484980

kunghan napisał:
Chudy napisał:

No to mam ten sam problem, chcę dorobić jeszcze jeden pilot i nie wiem jak to zrobić. Ponoć przez złącze, którego ja u siebie nie widzę. Gdzieś słyszałem, że można ponoć przez "kluczykowanie" ale nie ma żadnego sensownego info na ten temat.

www.roverparts.com/Instructions/Single_Button_Remote_Programming_AMR3722G.cfm
Ale Ty masz rocznik 98 i prawdopodobnie pilota z 2 przyciskami, więc nic z tego.
  • Strona:
  • 1
Moderatorzy: cobra75
Wygenerowano w 0.18 sekundy

Wszelkie prawa zastrzeżone - logo landklinika.pl chronione jest prawem autorskim. Wykorzystywanie bez pisemnego zezwolenia zabronione.